
המצרכים (5 מנות):לקציצות:
לרוטב העגבניות:
להגשה:
אופן ההכנה:1מתחילים עם הרוטב: מרסקים את העגבניות יחד עם הבצל (אפשר גם לחתוך אותם לקוביות). 2קוצצים גס את השום ומטגנים אותו בסיר עם שמן. מוסיפים את העגבניות ומבשלים על אש נמוכה כרבע שעה. מוסיפים חצי כפית פפריקה, קצת כמון, מלח ופלפל לפי הטעם. 3מכינים את הקציצות: מערבבים בקערה את הבשר הטחון עם שומן הכבש, השום הקצוץ והבצל הקצוץ. מוסיפים את שאר חומרי הקציצות ומערבבים. 4יוצרים קציצות. מוסיפים לרוטב חצי כוס מים ושהרוטב רותח מוסיפים אליו את הקציצות. מבשלים על אש בינונית כחצי שעה עד 45 דקות. * להגשה: מטגנים אשכול עגבניות שרי בשמן עמוק. מפזרים מעל מעט מלח גס וקצת חומץ בלסמי ומגישים עם הקציצות והרוטב. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |