אוכל
אוכל

פסטה עם פסטו עגבניות מיובשות

אנחנו יודעים: אומרים לכם פסטו ואתם מיד מתחילים לדמיין גוונים של ירוק. עדן טרנר החליטה לפתוח קצת את פלטת הצבעים ומציגה מתכון זריז ונהדר לפסטו אדום ומפתה של עגבניות מיובשות

|מאסטר שף| פורסם10:46
פסטה עם פסטו עגבניות מיובשות (צילום: מתוך
צילום: מתוך "מאסטר שף" עונה 7, שידורי קשת
Rating:4.220reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (3 מנות):

לפסטה:

  • חבילת פסטה (למשל פנה או פרפלה)

לפסטו:

  • 2 כוסות עגבניות מיובשות
  • 2 כוסות עלי בזיליקום, טריים
  • 1 כוס פטרוזיליה, קצוצה גס
  • חצי כוס צנוברים, קלויים
  • 3 שיני שום
  • 1 כוס שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

להגשה:

  • חופן צנוברים, קלויים
  • גבינת פרמזן, מגוררת

אופן ההכנה:

1מכינים את הפסטה על פי הוראות היצרן. מסננים ושומרים חצי כוס ממי הבישול להמשך.

2מכינים את הפסטו: שמים את העגבניות המיובשות בקערה, יוצקים פנימה מעט מים ומניחים לעגבניות להתרכך כ-5 דקות.

3מעבירים את העגבניות המיובשות למעבד מזון יחד עם שאר המצרכים וטוחנים עד לקבלת ממרח אחיד (אם צריך, מזלפים פנימה בהדרגה את שמן הזית).

4טועמים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

5מעבירים את הפסטו לסיר רחב ושטוח. מוסיפים את חצי כוס מי הבישול של הפסטה ומערבבים. מביאים לרתיחה מעל להבה גבוהה.

6מוסיפים את הפסטה, מערבבים היטב ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מעבירים לצלחות מעטרים בצנוברים קלויים ופרמזן.

מתכוני התכנית מובאים כפי שנמסרו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il