
המצרכים (3 מנות):לפסטה:
לפסטו:
להגשה:
אופן ההכנה:1מכינים את הפסטה על פי הוראות היצרן. מסננים ושומרים חצי כוס ממי הבישול להמשך. 2מכינים את הפסטו: שמים את העגבניות המיובשות בקערה, יוצקים פנימה מעט מים ומניחים לעגבניות להתרכך כ-5 דקות. 3מעבירים את העגבניות המיובשות למעבד מזון יחד עם שאר המצרכים וטוחנים עד לקבלת ממרח אחיד (אם צריך, מזלפים פנימה בהדרגה את שמן הזית). 4טועמים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. 5מעבירים את הפסטו לסיר רחב ושטוח. מוסיפים את חצי כוס מי הבישול של הפסטה ומערבבים. מביאים לרתיחה מעל להבה גבוהה. 6מוסיפים את הפסטה, מערבבים היטב ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מעבירים לצלחות מעטרים בצנוברים קלויים ופרמזן. מתכוני התכנית מובאים כפי שנמסרו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |