
המצרכים :למרק:
לבצק הכיסונים:
למילוי:
אופן ההכנה:1מטגנים בסיר לחץ בצל וכרישה עם כל התבלינים עד להזהבה. מוסיפים את הבשר וצורבים מכל הכיוונים. 2מוסיפים את יתר הירקות ומאדים כ-10 דקות. 3מוסיפים מים רותחים עד בערך אמצע הסיר, סוגרים ומבשלים שעה ורבע. 4משחררים לחץ מהסיר ופותחים בזהירות. בודקים אם הבשר התבשל ואם צריך לתקן טעמים. אם צריך, מבשלים בלחץ עוד חצי שעה. 5הכיסונים: מערבבים את חומרי הבצק ליצירת בצק רך יחסית. מניחים בצד לכ-15 דקות. 6המילוי: מטגנים בצל עד להשחמה ומוסיפים את תפוחי האדמה והחומוס. מוסיפים את התבלינים ומועכים בכף עד לקבלת תערובת רכה (כמו פירה). טועמים ומתקנים תיבול. 7מרדדים את הבצק במכונת פסטה לעובי 3, ויוצרים שני מלבנים באורך 7 ס"מ ורוחב 4 ס"מ. מניחים את המלית על מלבן אחד ומכסים במלבן השני. מהדקים את הקצוות בעזרת מזלג. 8מטגנים את הכיסון משני הצדדים לצריבה קלה, ומיד מעבירים לבישול במים רותחים, לבישול. 9מוציאים את הכיסון למשטח עבודה וחותכים לרצועות. 10מוזגים מרק לצלחת עמוקה ומסדרים את הרצועות בתוך המרק. המתכונים מובאים כאן כפי שנמסרו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |