אוכל
אוכל

רול קרם פרש

רול קרם פרש במילוי סלט סלמון עם בצל צלוי וגרניטה עגבנייה וחזרת. הפרשנות של שף דודו ביטון למשימת המנה הקפואה במאסטר שף יצרה מנה מרעננת, עם טעמים של בית אבל בסגנון חדש לגמרי

|מאסטר שף| פורסם11:55
גליל קרם פרש (צילום: מתוך
צילום: מתוך "מאסטר שף" עונה 7, קשת
Rating:2.56reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהיותר משעתיים
  • רמת קושינדרשת מיומנות
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לדף הקרם פרש:

  • 400 גרם קרם פרש
  • 100 גרם שמנת מתוקה
  • 9 גרם קרגינן
  • קורט מלח

לסלט הסלמון:

  • סלמון
  • מעט רוטב סויה
  • כף בצל צלוי, קצוץ
  • 3 עגבניות שרי צלויות, קצוצות
  • מעט שמיר קצוץ
  • מעט שמן זית

לגרניטה:

  • 400 גרם קרם פרש
  • 100 גרם עגבניות שרי
  • 50 גרם חזרת
  • 20 גרם קורנפלור
  • קורט מלח

אופן ההכנה:

1דף קרם פרש: מערבבים את כל החומרים עם הקרגינן ומביאים לרתיחה. יוצקים על תבנית ומניחים במקרר.

2סלט סלמון: משרים את הסלמון בסויה כחצי שעה. לאחר מכן צורבים אותו בברנר ושוברים אותו לחתיכות בידיים. מערבבים עם שאר המרכיבים.

3גרניטה: טוחנים במעבד מזון קרם פרש, עגבניות וחזרת ומסננים. מרתיחים את התערובת ומוסיפים קורנפלור ומלח. מערבבים, מורידים מהאש ומקפיאים. כשקפוא – טוחנים לגרניטה.

4הרכבת המנה: חותכים ריבוע מדף הקרם פרש, ממלאים בסלט סלמון ומגלגלים לרול. מניחים את הרול במרכז צלחת ומעליו שמים את הגרניטה.

>> בן הזוג של שף דודו ביטון למשימה היה יהונתן ביטון. הנה המתכון שלו

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il