
המצרכים :לעוגת שוקולד:
לגנאש קפה שוקולד לבן:
לקצפת מסקרפונה:
אופן ההכנה:1לעוגת שוקולד: ממיסים בבן מארי את השוקולד והחמאה ומערבבים עד שנוצר רוטב מבריק. מוסיפים סוכר וטורפים ידני במטרפה עד שנבלע בתערובת. 2מוסיפים ביצים, בכל פעם ביצה אחת, וטורפים עד שהיא נבלעת. 3מוסיפים קקאו, מלח וקפה ומקפלים בעזרת לקקן או מטרפה רק עד שהתערובת אחידה. 4יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת בקוטר 20 ס"מ ואופים ב-180 מעלות עד שהיא תפוחה ויציבה מאוד בשוליים אך רוטטת במרכז (כ-20 דקות). מקררים את העוגה (אפשר להעביר ישר למקפיא כדי לעצור את האפייה ולשמור על מרקם פאדג'י). 5גנאש: מחממים יחד בסיר קטן את כל המרכיבים עד להמסה של השוקולד. ממתינים דקה ומוסיפים כף חמאה. שופכים את הגנאש מעל העוגה הקרה. 6קצפת מסקרפונה: מקציפים יחד הכל עד לקבלת קצפת רכה אך יציבה. מגישים פרוסת עוגה ולצדה מעט קצפת. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים. תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |