
המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1שוטפים את נתחי הגמבה המשומרת, מייבשים במסננת מנוזלים, ומזליפים מעט שמן זית ומלח. 2מבשלים את האורז במים עם מלח (כמו פסטה) עד שהוא מוכן כמעט לגמרי אבל עדיין נגיס - "אל דנטה". מסננים ומקררים במסננת. 3מטגנים שום ובצל בשמן זית. מוסיפים מחית צ'יפוטלה ומטגנים עוד קצת. מוסיפים עגבניות מרוסקות ופלפל חלפיניו משומר, מתבלים במלח ובפלפל, טועמים ומבשלים כמה דקות לאיחוד טעמים. 4מוסיפים למחבת את האורז והכוסברה הקצוצה, טועמים ואם צריך מתבלים שוב במלח ובפלפל ומניחים להתקרר. 5לרוטב: מטגנים בשמן זית שום ושאלוט, מוסיפים רוטב עגבניות, מבשלים קצת ומתבלים במלח, פלפל וקצת סוכר אם צריך. מוסיפים קוביית חמאה, מבשלים עוד קצת לאיחוד ומכבים את האש. 6ממלאים את הפלפלים: בבסיס כל פלפל שמים כף מילוי גדושה ומגלגלים לגליל (איך שמסתדר, לפי צורת הפלפל). 7בתבנית שמתאימה לתנור מניחים מעט רוטב בתחתית, ומסדרים את כל הפלפלים בצורה צפופה. שופכים את כל הרוטב על הפלפלים הממולאים, ומעל מזליפים מעט שמן זית, ומפזרים מעט סוכר וקורט מלח. 8אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות 40-30 דקות. אם החלק העליון לא קיבל חריכה מספקת כדאי להעביר את התנור למצב גריל עליון לכמה דקות נוספות. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים. תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |