אוכל
אוכל

דג לוקוס צרוב עם אספרגוס וארטישוקים

כשהדג טרי כל מה שנשאר הוא לזרוק אותו למחבת עם כמה מצרכים שיקפיצו לו את הטעם ויתנו לכם חוויה בלתי נשכחת

|מאסטר שף| פורסם22:46
האודישן של מיכל ממן:לוקוס צרוב עם אספרגוס וארטישוק (תמונת AVI: mako)
Rating:4.27reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (2 מנות):

  • מלח
  • פלפל
  • 4 שיני שום
  • ענף תימין
  • ענף בזיליקום
  • 4 אספרגוס
  • 4 לבבות ארטישוק
  • שמן זית
  • 1 לימון

אופן ההכנה:

1צורבים את הדג בשמן זית חם עם מלח , פלפל , שום ועשבי תיבול (בזיליקום ותימין) לחמש דקות כל צד.

2מרתיחים במים את האספרגוס עם הארטישוקים. ממליחים ומפלפלים.

3בהגשה מזלפים מעל המנה שמן זית ולימון.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il