אוכל
אוכל

שוקי עוף ביין

אוהבים מנות שמצריכות סיר אחד בלבד? זה המתכון עבורכם: שוקי עוף שטוגנו קלות ובושלו ביחד עם ירקות שורש, תימין ובקבוק יין אדום. מכינים תוספת חביבה ליד וזהו, אתם מסודרים

|מאסטר שף| פורסם12:58
שוקי עוף ביין (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
Rating:410reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים :

  • 6 שוקי עוף
  • 1/2 כוס קמח
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 1/4 כוס שמן קנולה
  • 3 גזרים
  • 2 בצלים
  • 1/2 ראש שום פרוס לרוחב
  • סלסילת פטריות
  • 3 ענפי תימין
  • 4 כפות סוכר חום
  • 1 בקבוק יין אדום יבש
  • 50 גרo חמאה חתוכה לקוביות
  • צרור כוסברה קצוצה

אופן ההכנה:

1מקמחים את שוקי העוף בקמח שמתובל בנדיבות במלח ופלפל.

2בסיר מטגנים את השוקיים עד שהעופות משחימים מכל הצדדים.

3מוסיפים את ירקות השורש, הפטריות, התימין והסוכר החום.

4יוצקים יין אדום ומביאים לרתיחה.

5משאירים במצב רתיחה במשך 15 דקות עם מכסה.

6מנמיכים להבה ומבשלים במשך 40 דקות.

7טועמים ומתקנים תיבול.

8מוסיפים קוביות חמאה וכוסברה קצוצה.

* מומלץ להגיש לצד חרדל, לחם ובירה קרה.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il