
המצרכים :
אופן ההכנה:1מקמחים את שוקי העוף בקמח שמתובל בנדיבות במלח ופלפל. 2בסיר מטגנים את השוקיים עד שהעופות משחימים מכל הצדדים. 3מוסיפים את ירקות השורש, הפטריות, התימין והסוכר החום. 4יוצקים יין אדום ומביאים לרתיחה. 5משאירים במצב רתיחה במשך 15 דקות עם מכסה. 6מנמיכים להבה ומבשלים במשך 40 דקות. 7טועמים ומתקנים תיבול. 8מוסיפים קוביות חמאה וכוסברה קצוצה. * מומלץ להגיש לצד חרדל, לחם ובירה קרה. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |