אוכל
אוכל

כנאפה עיזים וברינזה

יודעים מה אדיר בכנאפה הזאת, לפחות לפי השופטים? המליחות הזעירה שמסתתרת בגבינות, ונותנת קונטרסט מלכותי לסירופ הסוכר המתוק. לא יודעים מה איתכם, אנחנו מתים לנסות את זה בעצמנו

|מאסטר שף| פורסם23:00
כנאפה עיזים וברינזה (צילום: מאסטר שף, שידורי קשת)
צילום: מאסטר שף, שידורי קשת
Rating:2.663reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • סמנה
  • שערות קדאיף
  • גבינת עיזים
  • גבינת ברינזה (בקר)
  • פיסטוקים גרוסים

לסירופ:

  • ליטר מים
  • קילו סוכר
  • 4 גבעולי צמח העוטרה
  • חצי לימון

אופן ההכנה:

1מכינים סירופ: מביאים את המים לרתיחה, מוסיפים את הסוכר וסוחטים פנימה חצי לימון. מבשלים עד שהסירופ מסמיך.

2משמנים מחבת או תבנית בכמות נדיבה של סמנה ומפזרים שעות קדאיף בעובי של ס"מ. מפוררים את הגבינות, מערבבים אותן ומפזרים על הקדאיף.

3מחממים את המחבת על אש נמוכה ומזיזים אותה בעדינות כל הזמן, כדי שהסמנה תעטוף את שערות הקדאיף היטב. ממשיכים כך עד שהתחתית משחימה.

4הופכים את הכנאפה לצלחת כך שהגבינה תהיה בתחתית, ומוזגים כמות נדיבה של סירופ חם. מעטרים בפיסטוקים גרוסים.

כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il