אוכל
אוכל

מרק עדשים עם גבינת עיזים

מנה מהירה, עם טריקים טובים שיוסיפו עניין וטעם

|מאסטר שף| פורסם21:00
מרק עדשים וגבינת עזים (תמונת AVI: mako)
Rating:4.212reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 2 בצלים קצוצים דק
  • 4 שיני שום מגוררות
  • חצי כוס פטרוזיליה
  • חצי כוס כוסברה
  • 2 גבעולי כרפס
  • 6 עגבניות
  • מעט כמון
  • מלח
  • פלפל
  • 2 כוסות של עדשים שחורות מבושלות
  • 3 פרוסות של גבינת עיזים
  • שמן זית

אופן ההכנה:

1מטגנים את הבצל ,השום , וכל עשבי התיבול.

2טוחנים את העגבניות במעבד המזון. מסננים במסננת ישירות לסיר ומבשלים את הרוטב.

3מוסיפים 1 כף כמון, מלח, פלפל ואת העדשים המבושלות. מכסים את הסיר ומבשלים כ-25 דקות על חום בינוני תוך כדי ערבוב מתמיד.

4יוצקים מהמרק לתוך צלחת ומעל מגוררים את גבינת העיזים. מפלפלים מעט ומזלפים שמן זית.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il