אוכל
אוכל

עוגיה פריכה עם קרם מסקרפונה ותאנים צלויות

מאפה מתוק של אינה קראבצקי המשלב בין המתיקות של התאנים לאווריריות של גבינת המסקרפונה

|מאסטר שף| פורסם16:15
Rating:4.751reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

לבצק:

  • 150 גרם חמאה

  • 250 גרם קמח
  • 90 גרם סוכר
  • חצי כפית מלח
  • כף מים קרים

לקרם:

  • מיכל (250 גרם) שמנת מתוקה

  • קופסא (250 גרם) של גבינת מסקרפונה
  • 2 כפות סוכר
  • כפית תמצית וניל
  • 6 תאנים בשלות וחצויות
  • לקישוט: פיסטוקים ואבקת סוכר

אופן ההכנה:

אופן ההכנה:1מעבדים במהירות את כל מרכיבי הבצק עד לקבלת גוש ונותנים לו להתקרר חצי שעה. 2. מרדדים את הבצק לעלה דק בעובי 3 מ"מ ואופים בתנור שחומם מראש ב- 180 מעלות כ- 20 דקות עד להזהבה. 3. מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה, מוסיפים את התמצית וניל ומקפלים פנימה את גבינת המסקרפונה. 4. צולים את התאנים כחצי דקה על מחבת פסים על הצד החתוך.

סידור המנה:1קורצים מהבצק האפוי מלבנים בגודל 8 על 3 ס"מ ועל המלבן הראשון שמים שכבה יפה של הקרם מסקרפונה. 2. מסדרים שלושה חצאי תאנים, מניחים מעל עוד שכבה של בצק, קרם ותאנים ומפזרים מעל הכול את אבקת הסוכר והפיסטוקים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il