
המצרכים :לבצק:
למלית:
לבצל המקורמל:
לסלט העשבים:
אופן ההכנה:1מכינים את הבצק: מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח. מחממים סיר עם כוס שמן וכוס מים עד לרתיחה. מפעילים את המיקסר עם התערובת היבשה ומוזגים את הנוזלים פנימה בהדרגה. מערבלים עד שנוצר בצק וממשיכים לעבד ידנית עד שהבצק אחיד ורך. 2המילוי: קוצצים דק את כל עשבי התיבול. מקפיצים את הפטריות והבצל במחבת עם מעט שומן טלה, מלח ופלפל שחור. 3קוצצים לקוביות את האנטרקוט ואת שאר שומן הטלה ומעבירים לקערה. מוסיפים את עשבי התיבול ותערובת הפטריות והבצל ומערבבים היטב. 4מחממים תנור ל-180 מעלות. 5פותחים את הבצק, קורצים עיגולים וממלאים בתערובת המילוי. מורחים בביצה טרופה ומפזרים שומשום שחור ולבן. אופים 45 דקות. 6בצל מקורמל: פורסים את הבצלים לרצועות ומטגנים עד לקרמול יחד עם עגבניות מיובשות, מעט מלח ופלפל וסוכר חום. 7הסלט: קוצצים דק את עשבי התיבול ומקפיצים את הפטריות בשמן זית. 8מערבבים את כל המרכיבים ומתבלים בשמן זית, מלח, פלפל ולימון. 9מגישים את עוגיות הבשר עם הבצל המקורמל וסלט העשבים. כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. תגיות:אנטרקוט ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |