אוכל
אוכל

פחזניות ממולאות

פחזניות בצק אוורירי ממולאות בראגו בשר ברוטב יין מצומצם, לפעמים ארוחת שאריות מתעלה על המקור

|מאסטר שף| פורסם16:06
פחזניות בשר (תמונת AVI: mako)
Rating:4.799reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

לפחזניות:

  • 100 גרם מרגרינה
  • 250 מ"ל מים
  • 100 גרם קמח
  • 4 ביצים טרופות
  • כפית סוכר
  • כפית מלח

למילוי:

  • תבשיל בשר וירקות שורש (שאריות מהתבשיל)
  • מלח ופלפל

לרוטב היין:

  • 2 כוסות ציר (מתבשיל הבשר)
  • 1 כוס יין
  • 2 כפיות סוכר

אופן ההכנה:

1ממיסים בסיר את המרגרינה. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הקמח ומערבבים כל הזמן.

2מסירים מן האש ומוסיפים את הביצים תוך כדי ערבוב מתמיד. מוסיפים סוכר ומלח.

3מעבירים את הבלילה לשקית זילוף ומזלפים פחזניות קטנות בתבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות כחצי שעה (אסור לפתוח עד שכל הפחזניות מקבלות צבע ונראות אפויות). מצננים.

4למילוי: קוצצים את הבשר והירקות, מתקנים תיבול. פותחים את הפחזניות וממלאים.

5לרוטב: מרתיחים בסיר את הציר והיין, מוסיפים סוכר ומצמצמים עד לכדי רוטב. מזלפים מעל הפחזניות ומגישים.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il