
המצרכים :
אופן ההכנה:1מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות גדולות. מטגנים בשמן עמוק עד השחמה. 2במקביל חותכים 2 מהבצלים לרבעים ומטגנים יחד עם פרוסות הפלפל החריף. 3טוחנים את שני נתחי הבשר. 4קוצצים פטרוזיליה, בצל לבן אחד, בצל ירוק, צנוברים קלויים ועלי נענע, מערבבים עם הבשר ומתבלים במלח, פלפל ומעט כורכום. 5יוצרים קבבים ומטגנים במחבת חמה עם מעט שמן זית. 6מקלפים חלקית את החצילים, חותכים לרבעים ומטגנים בשמן עמוק עד להשחמה. 7חולטים את עלי התרד דקה במים רותחים ומעבירים למי קרח. 8מרכיבים את הסיר: מסדרים בתחתית את תפוחי האדמה המטוגנים, עליהם את הבצלים והפלפל החריף, עליהם את הקבבים, עליהם את החצילים ולמעלה את עלי התרד. מתבלים במלח גס ופלפל שחור גרוס. 9מבשלים על אש נמוכה חצי שעה, ומכניסים להשחמה אחרונה בתנור בחום של 120 מעלות לעוד 20 דקות. 10מסדרים את המנה על הצלחת באותן שכבות כמו בסיר, ומעל השכבה האחרונה מפזרים לימון כבוש. כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |