אוכל
אוכל

קדאיף

הקינוח המסורתי עם שערות קדאיף מתוקות עם סירופ סוכר ופיסטוקים

|מאסטר שף| פורסם22:23
קדאיף לימון (תמונת AVI: mako)
Rating:4.8292reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 100 גרם שערות קדאיף
  • 50 עד 70 גרם חמאה
  • 80 גרם פיסטוקים, קצוצים גס
  • כוס סוכר
  • 1/2 1 כוסות מים
  • חצי לימון

אופן ההכנה:

1קדאיף: ממיסים את החמאה ומערבבים עם שערות הקדאיף.

2מניחים בתוך רינג קטן חצי מהקדאיף. מוסיפים פיסטוקים כשכבה אמצעית ומעליהם מניחים את יתר הקדאיף.

3אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות, עד שהקדאיף הופך חום בהיר.

4מכינים סירופ סוכר: מבשלים סוכר, מים ומיץ מחצי לימון כרבע שעה, עד שהנוזלים מסמיכים מעט.

5כשהקדאיף יוצא מהתנור, יוצקים מעליו את הסירופ. כשהקינוח מתקרר לחלוטין, משחררים מהרינג.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il