אוכל
אוכל

שניצל "טבעי" לצד סלט שומר

רוצה שהילדים יאכלו ירקות? הנה מתכון לשניצל עם ירקות מבושלים שיוציא את שני הצדדים מרוצים בכלום עבודה

|מאסטר שף| פורסם19:13
מנת הילדות של שי טובול (צילום: דניאל בר און)
צילום: דניאל בר און
Rating:3.88reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (2 מנות):

לחזה העוף:

  • חזה עוף אחד

  • 150 גרם כבדים
  • 1 גזר חתוך לקוביות
  • 1 קישוא חתוך לקוביות
  • 1 בצל חתוך לקוביות
  • מעט קמח
  • כף מים
  • כוס יין לבן
  • 1 בצל חתוך לרצועות
  • 50 גרם פיסטוקים
  • פלפל לבן
  • 2 כפות שמן
  • מלח
  • פלפל

לסלט:

  • 1 שומר קצוץ

  • 1 קולורבי קצוץ
  • 1 מלפפון קצוץ
  • חופן פיצוחים קלויים
  • שמן זית
  • מיץ לימון
  • פלפל לבן
  • מלח

אופן ההכנה:

1מקפיצים קלות את קוביות הירקות במעט בשמן.

2מערבבים כפית קמח עם מעט מים ומוסיפים לירקות ביחד עם כוס היין ומערבבים קלות.

3במחבת מקפיצים את הכבדים עם הבצל והפיסטוקים. מתבלים במלח ופלפל לבן.

4חורצים את חזה העוף וממלאים בתערובת הכבדים והבצל.

5מחממים תנור ל-200 מעלות. מקמחים את החזה הממולא מכל כיוון וסוגרים בטיגון קל. מעבירים לתבנית אפיה ושופכים מעל את רביכת הירקות. מכניסים לתנור למשך חצי שעה ומוודאים שהעוף מוכן עד הסוף.

6הסלט: מערבבים את כל המרכיבים יחד ומתבלים.*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il