
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1יוצקים את שמן הזית לסיר ומחממים. 2מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שנהיה שקוף. 3מוסיפים את הבשר ומערבבים עד לקבל מידת עשייה מדיום. 4מוסיפים את הבהרט וממשיכים לערבב. 5חולטים את שני שקיקי התה בכוס מים כ-5 דקות, מוזגים לסיר ומערבבים. מוספים את האורז לסיר וממשיכים לערבב. 6מוסיפים מים עד לכיסוי תכולת הסיר, מוסיפים את המלח, מערבבים ומביאים לרתיחה. 7כאשר האורז מבעבע יש להנמיך את האש, לכסות את הסיר ולהמשיך לבשל כ-20-25 דקות. 8מפזרים את הצנוברים קלויים ואת תערובת הפטרוזיליה והכוסברה, ואוכלים עם יוגורט. סימון תזונתיעבור מנה/יחידה (6 מנות)
![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |