מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

זפולס (סופגניות איטלקיות)

הסופגניות שגל הכינה במשימת אוכל הרחוב הן איטלקיות לגמרי - כלומר היו איטלקיות לפני שהיא החליטה להכניס פנימה את מרוקו והוסיפה ראס אל חנות. התוצאה? מוצלחת בטירוף, תודה

|מאסטר שף| פורסם17:35
סופגניות זפולס (צילום: יעל יצחקי, mako אוכל)
צילום: יעל יצחקי, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה וחצי
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 1 כוס קמח
  • 2 ורבע כפיות אבקת אפייה
  • קורט מלח
  • רבע כוס אבקת סוכר
  • 1 כפית ראס אל חנות
  • 2 ביצים
  • 50 גרם חמאה, מומסת
  • תמצית וניל
  • 1 כוס גבינה ריקוטה
  • שמן קנולה, לטיגון

זביון:

  • 5 חלמונים
  • חצי כוס אבקת סוכר
  • פקק יין מרסלה או ליקר דבש

אופן ההכנה:

1מערבבים במיקסר את הקמח, אבקת האפייה, המלח, אבקת הסוכר והראס אל חנות. בקערה מערבבים ביצים, חמאה מומסת, תמצית וניל וגבינת ריקוטה.

2מעבירים את תכולת הקערה למיקסר ומערבבים ביחד עד לקבלת תערובת כמו של פנקייק.

3מחממים סיר עם שמן ל-140 מעלות. בעזרת שתי כפות יוצקים כדורים קטנים לשמן ומטגנים עד להזהבה מכל הכיוונים.

4זביון: טורפים בבן מארי חלמונים עם אבקת סוכר ויין עד שהחלמונים תפוחים ובהירים. מסירים מהאש.

5מזלפים קרם זביון על הסופגניות ומקשטים באבקת סוכר.

כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il