
המצרכים (4 מנות):לרביולי:
למילוי:
לרוטב:
אופן ההכנה:1לרוטב: מטגנים את קוביות הסלק עם החמאה עד שהסלק מתרכך. מוסיפים את מיכל השמנת המתוקה, המלח, הפלפל והאגוז מוסקט. 2למילוי: מגרדים על פומפייה את הערמונים ומערבבים אותם עם חמאה, מסקרפונה, גבינה למילוי, אגוז מוסקט, מלח ופלפל, ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד. 3לרביולי: מערבבים את הקמח והביצה עד לקבלת בצק אחיד. מקמחים ומעבירים את בצק דרך מכונת פסטה, עד לקבלת דפי בצק דקים. 4בעזרת חותכן חורצים עיגולים מהבצק. מניחים במרכז כל עיגול שני כף מהמילוי וסוגרים בעזרת עיגול נוסף. מהדקים טוב בצדדים. 5מבשלים את הרביולי במי מלח כמה דקות עד שהם צפים. מסננים היטב ומכניסים לרוטב הסגול. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |