אוכל
אוכל

רביולי ערמונים ברוטב שמנת וסלק

רביולי ממולא קרם ערמונים ושוחה ברוטב סגול של סלק ושמנת מתוקה. תענוג לעיניים וללשון

|מאסטר שף| פורסם17:51
רביולי סלק (תמונת AVI: mako)
Rating:4.3118reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

לרביולי:

  • כוס קמח
  • ביצה אחת גדולה

למילוי:

  • 15 ערמונים (מוכנים בוואקום)
  • 50 גרם חמאה
  • 2 כפות גבינת מסקרפונה
  • 1 כף גבינת טוב טעם
  • אגוז מוסקט
  • מלח ופלפל

לרוטב:

  • סלק גדול מקולף וחתוך לקוביות קטנות
  • מיכל שמנת מתוקה
  • אגוז מוסקט
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1לרוטב: מטגנים את קוביות הסלק עם החמאה עד שהסלק מתרכך. מוסיפים את מיכל השמנת המתוקה, המלח, הפלפל והאגוז מוסקט.

2למילוי: מגרדים על פומפייה את הערמונים ומערבבים אותם עם חמאה, מסקרפונה, גבינה למילוי, אגוז מוסקט, מלח ופלפל, ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.

3לרביולי: מערבבים את הקמח והביצה עד לקבלת בצק אחיד. מקמחים ומעבירים את בצק דרך מכונת פסטה, עד לקבלת דפי בצק דקים.

4בעזרת חותכן חורצים עיגולים מהבצק. מניחים במרכז כל עיגול שני כף מהמילוי וסוגרים בעזרת עיגול נוסף. מהדקים טוב בצדדים.

5מבשלים את הרביולי במי מלח כמה דקות עד שהם צפים. מסננים היטב ומכניסים לרוטב הסגול.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> לכל מתכוני התכנית

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il