
המצרכים :לפסטה:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מאחדים את החומרים לבצק הפסטה, לשים עד לקבלת בצק גמיש ומעבירים למקרר לחצי שעה. לאחר חצי שעה פותחים את הבצק במכונת פסטה, ויוצרים דפי פסטה גדולים. 2מבשלים את הפסטה במים מומלחים רותחים למשך דקה וחצי. לאחר הבישול נותנים לדף הפסטה להתקרר מעט, וקורעים לחתיכות בעזרת הידיים. 3צורבים את חתיכות הבשר במחבת עד לסגירה, מוציאים מהמחבת וקוצצים כמה שיותר דק. 4מטגנים את הבצלים עד להשחמה עם מעט שמן שומשום. מחזירים את הבשר, מוסיפים את הפטריות (שומרים את מי ההשריה), השום, הסוכר והג׳ינג׳ר. מטגנים יחד כמה דקות ומוסיפים את הכוסברה וזרעי הכוסברה. מתבלים בסויה וברוטב דגים לפי הטעם. 5מגבירים לאש גבוהה, שופכים פנימה את הבירה והסאקה ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר, וכשהנוזלים מתאדים והבשר עדיין לא רך, מוסיפים את מי ההשריה של הפטריות ומבשלים עד לריכוך הבשר. 6כשהבשר רך מאחדים עם קרעי הפסטה ומגישים יחד. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים. תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |