
המצרכים (4 מנות):לבצק:
למילוי:
לרוטב העגבניות:
אופן ההכנה:1מכינים את הבצק: מערבבים את כל החומרים היבשים ומוסיפים מים. לשים היטב עד שהבצק גמיש. מוסיפים את שמן הזית, לשים שוב ומקררים במקרר. 2מכינים את החצילים בתנור: מחממים תנור ל-180 מעלות במצב טורבו. 3מניחים בתבנית משומנת את פרוסות החציל ומשמנים אותן במעט שמן. אופים עד להשחמה משני הצדדים (אפשר להפוך אותם באמצע). 4מכינים את הרוטב: מחממים שמן בסיר ומוסיפים עגבניות חתוכות לרבעים, את הצ'ילי הקצוץ, השום, הבזיליקום ואת התבלינים. מביאים את התערובת לרתיחה, מנמיכים לאש נמוכה ומבשלים כמה דקות. טוחנים בבלנדר מוט לרוטב אחיד. 5מכינים את המילוי: מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה. מוציאים ושומרים בצד. קוצצים את הפטריות ומטגנים גם אותן להזהבה. 6מחממים סיר עם מים רותים ומבשלים את המנגולד ל-2-3 דקות. 7מערבבים את הפטריות והמנגולד עם חצי מכמות הבצל ומתבלים במעט מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט. 8מוציאים את הבצק מהמקרר, לשים אותו מעט ומעבירים במכונת הפסטה עד לעובי בינוני-דק עם הרבה קמח כדי שלא יידבק. 9ממלאים את פרוסות החציל במילוי הפטריות ומגלגלים. 10יוצרים מהבצק המרודד רצועות שיעטפו את פרוסות החציל במדויק (בלי שיהיו חלקים חופפים שיהפכו את הבצק לעבה מדי), עוטפים את החציל בפרוסת הבצק ומגלגלים לצורת גליל. 11מחממים תנור ל-180 מעלות. 12 .שמים חצי מהרוטב בתבנית תנור, מסדרים מעל את הקנולי בשורה ושופכים את שאר הרוטב מעל. משאירים ממש מעט ממנו בצד. 13אופים בתנור עד שבצק הפסטה משחים. מפזרים מעל את הבצל שהשארנו בצד ועוד קצת רוטב עגבניות. מגישים. המתכונים מובאים כפי שנשלחו לנו ע"י המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |