אוכל
אוכל

קציצות לוקוס על מניפת תפוחי אדמה

קבלו את הגרסה המשודרגת לפיש אנד צ'יפס: קציצות לוקוס שמנמנות על תפוחי אדמה בתנור ולצד רוטב שמנת עשיר ומעט כורכום בשביל הטוויסט

|מאסטר שף VIP| פורסם17:00
קציצות לוקוס על מניפת תפוח אדמה (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
Rating:3.84reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 5 תפוחי אדמה פרוסים וקלופים

לרוטב:

  • 1/2 כוס שמנת מתוקה
  • כורכום
  • מעט אגוז מוסקט
  • מלח
  • פלפל

לדג:

  • 300 גרם פילה לוקוס, פשוט מעורו, קצוץ גס
  • ביצה
  • צרור פטרוזיליה, טחון במעבד מזון
  • 5-7 שיני שום כתושים
  • מלח
  • פלפל חריף לפי הטעם

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות. אופים את פרוסות תפוחי האדמה עד להשחמה.

2בסיר קטן מערבבים שמנת מתוקה, כורכום, אגוז מוסקט, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה על אש קטנה, מעבירים לכלי הגשה.

3בקערה מאחדים את בשר הדג, הביצה, הפטרוזיליה, השום והתבלינים. יוצרים קציצות. מחממים שמן במחבת עד לרתיחה. מטגנים קלות כל צד.

4ההגשה: על כל פרוסת תפוח אדמה מניחים קציצה, ואת הרוטב מגישים ליד.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il