
המצרכים :
לרוטב:
לדג:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. אופים את פרוסות תפוחי האדמה עד להשחמה. 2בסיר קטן מערבבים שמנת מתוקה, כורכום, אגוז מוסקט, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה על אש קטנה, מעבירים לכלי הגשה. 3בקערה מאחדים את בשר הדג, הביצה, הפטרוזיליה, השום והתבלינים. יוצרים קציצות. מחממים שמן במחבת עד לרתיחה. מטגנים קלות כל צד. 4ההגשה: על כל פרוסת תפוח אדמה מניחים קציצה, ואת הרוטב מגישים ליד. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |