אוכל
אוכל

תבשיל הודו עם בטטה ותפוחי אדמה

מנה בשרית פשוטה וטעימה בשילוב תבלינים מנצח וניחוחות שימלאו את הבית

|מאסטר שף| פורסם09:40
תבשיל שכבות בשר של עידית (תמונת AVI: עדי רם, גיל חובב מגיש:המנה של המדינה)
תמונת AVI: עדי רם, גיל חובב מגיש:המנה של המדינה
Rating:4.543reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • עלי דפנה

  • בצל
  • שום
  • פלפל אנגלי
  • פלפל שחור גרוס
  • תימין
  • פפריקה מתוקה
  • תפוחי אדמה
  • בטטה
  • בשר הודו

אופן ההכנה:

1חותכים בצל ושום ומטגנים יחד עם כל התבלינים. מוסיפים את ההודו וממשיכים לטגן כעשרים דקות. 2. מוסיפים את הבטטה ואת תפוחי האדמה ומעט מים. נותנים לתבשיל להתבשל כשעתיים. 3. מתקנים טעמים עם מלח ופלפל אם צריך ומגישים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il