אוכל
אוכל

רביולי במילוי לוקוס

תמיד רציתם להכין לבד בצק לפסטה והתעצלתם? דפי רביולי מבצק פסטה טרי ממולאים בלוקוס, בצל ירוק ושמנת הם מנה מוצלחת לסיפתח

|מאסטר שף VIP| פורסם16:01
רביולי במילוי לוקוס  (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
Rating:410reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה וחצי
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לבצק הרביולי:

  • 200 גרם קמח
  • 2 ביצים
  • מלח
  • 2 כפיות שמן זית

למלית הדג:

  • שמן זית
  • בצל ירוק
  • נתחי דג לוקוס, קצוצים
  • מלח
  • פלפל
  • שמנת מתוקה לבישול

לרוטב:

  • שמן זית
  • בצל ירוק
  • פטריות
  • מלח
  • פלפל
  • שמנת מתוקה לבישול

אופן ההכנה:

1לשים את החומרים היטב עד ליצירת בצק. מכניסים למקרר.

2במחבת מטגנים בצל ירוק, מוסיפים את נתחי הלוקוס ומטגנים, מתבלים ומוסיפים שמנת מתוקה. מבשלים ומצננים.

3כעבור חצי שעה מוציאים, מרדדים את בצק הרביולי עם מערוך או מכונת פסטה ומקמחים היטב. מחלקים את בצק הפסטה לשניים.

4מניחים מהמילוי על הבצק, מורחים עם ביצה כדי שיידבק, מניחים עוד דף של בצק וסוגרים. שומרים שלא ייכנס אוויר לרביולי.

5בסיר עם מים רותחים ומעט מלח מכניסים את הרביולי. מוציאים אחרי כמה דקות כשהם צפים.

6הרוטב: במחבת מטגנים את כל המרכיבים. מוסיפים את הרביולי המוכנים לספיגת טעמים.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il