אוכל
אוכל

ארטישוק ברוטב חרשוף

כן-כן, אנחנו יודעים שריקון ארטישוקים זו חתיכת עבודה, אבל אחרי שתמלאו אותם בקצת אורז ובשר טחון, ותכניסו אותם לתוך רוטב עם גבעולי חרשוף בשרניים, לא תרגישו ממורמרים

|מאסטר שף VIP| פורסם15:51
ארטישוק ברוטב חרשוף (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
Rating:514reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • ארטישוקים
  • לימון
  • מים
  • ביצה
  • קמח
  • שום
  • שמן לטיגון

למילוי:

  • אורז
  • בצל
  • שום
  • מנגולד
  • בשר טחון

לרוטב:

  • בצל
  • חרשוף
  • מנגולד
  • כורכום
  • מלח
  • אגוז מוסקט

אופן ההכנה:

1קולפים את הארטישוקים ומיד עוברים עליהם בלימון כדי שלא ישחירו ומניחים בקערה עם מים ולימון.

2המילוי: מכינים אורז עם בצל מטוגן אורז ושום. בסיר עם מים חולטים עלי מנגולד.

3לרוטב: בסיר מטגנים בצל וחרשוף, מוסיפים קצת עלי מנגולד, כורכום, מלח ואגוז מוסקט.

4ממלאים את הארטישוקים באורז המבושל ומטגנים מעט בשר טחון בשביל הטעם. מערבבים בתוך האורז את הבשר.

5טובלים את הארטישוקים הממולאים בביצה, קמח ושום ומטגנים.

6לאחר הטיגון מעבירים את הארטישוקים לתוך הרוטב ונותנים להם להתבשל על אש נמוכה כחצי שעה.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il