
המצרכים :
דבש שקדים:
זעלוק:
אופן ההכנה:1מערבבים את כל חומרי הבצק למעט המלח ולשים היטב. מעט לפני סיום הלישה מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש. עוטפים את הקערה בניילון נצמד ונותנים לבצק לנוח שעה וחצי. 2לשים את הבצק שוב, ומתפיחים כ-40 דקות נוספות. 3קורצים חתיכות בצק, עושים חור באמצע ומכניסים לשמן חם. מטגנים עד הזהבה ומוציאים לנייר סופג. 4זעלוק: שורפים על אש פתוחה או בתנור את החציל, הפלפלים והעגבנייה. מקלפים וקוצצים לקוביות קטנות. 5במחבת חמה מחממים מעט שמן, שום ותבלינים, מוסיפים את הירקות ומבשלים כ-10 דקות. 6דבש שקדים: מערבבים את הסוכר והמים בסיר קטן, מביאים רתיחה עדינה ומצמצמים את הסירופ. מוסיפים שקדים (או קשיו או בוטנים) קצוצים דק. המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. תגיות:ספינג' ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |