אוכל
אוכל

טונה אדומה צרובה ברוטב עגבניות

בליווי סלרי ולימון עם פירה ירוק

|מאסטר שף| פורסם22:50
טונה אדומה צרובה מוגשת עם רוטב תמרים ולימון (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
Rating:2.124reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • נתח פילה טונה 150 גרם

  • לימונים טריים
  • עגבניות
  • עלי סלרי
  • צרור תימין לימוני
  • צרור עירית
  • צרור בזיליקום
  • תפו"א
  • שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור
  • קונפי שום

אופן ההכנה:

1מחממים שמן זית במחבת ומוסיפים שום קונפי, סלרי חתוך לרצועות דקות, עגבניות חתוכות וקלופות מעט מלח, מעט פלפל, מיץ לימון טרי, ומצמצמים. 2. לוקחים את נתח הטונה ומורחים עליו שמן זית, גרידת לימון ותימין מלח, פלפל ומהדקים את כל התבלון. 3. מערבבים במעבד מזון: עירית, בזיליקום, קונפי שום ומעט שמן זית עד לקבלת מרקם ירוק. 4. מרתיחים תפוחי אדמה ולאחר מכן מועכים את תפוחי האדמה יחד עם המרקם הירוק. מערבבים לקבלת פירה ירוק אחיד. 4. צורבים את נתח הפילה טונה על מחבת טפלון בשמן זית לא יותר מחצי דקה מכל צד 5. מניחים את נתח הטונה על רוטב העגבניות לימון וסלרי, מוסיפים מעט פירה ירוק בצד ומגישים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il