
ריזוטו פורצ'יני של אייל שניריזוטו של מקצוענים המתבשל בציר ירקות ומוגש עם פטריות יער ביין לבן![]() |
המצרכים (2 מנות):
לציר הירקות
אופן ההכנה:1להכנת הציר: מזהיבים במחבת את ירקות השורש, מציפים במים ומבשלים באנרגיה גבוהה. 2להכנת הריזוטו: מזהיבים את הפטריות בחמאה. 3מוסיפים את האורז ומלהיטים יחד. 4יוצקים יין, מעלים את האש ומתחילים לסחרר את האורז עם הציר 15 דקות. 5מוסיפים חמאה, מכבים להבה, סוגרים מכסה ונותנים לנוח 2 דקות. פותחים ומערבבים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |