אוכל
אוכל

ריזוטו פורצ'יני של אייל שני

ריזוטו של מקצוענים המתבשל בציר ירקות ומוגש עם פטריות יער ביין לבן

|מאסטר שף| פורסם12:32
הריזוטו של אינה
Rating:4.532reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (2 מנות):

  • כוס אורז עגול לריזוטו

  • 200-300 גרם חמאה
  • פטריות פורצ'יני
  • יין לבן

לציר הירקות

  • 3 שורשי פטרוזיליה

  • 4 גזרים
  • 3 כרישה
  • 2 פקעות שומר
  • 2-3 בצלים
  • פלפל ירוק חריף
  • שמן זית
  • גרגרי פלפל שחור שלמים

אופן ההכנה:

1להכנת הציר: מזהיבים במחבת את ירקות השורש, מציפים במים ומבשלים באנרגיה גבוהה.

2להכנת הריזוטו: מזהיבים את הפטריות בחמאה.

3מוסיפים את האורז ומלהיטים יחד.

4יוצקים יין, מעלים את האש ומתחילים לסחרר את האורז עם הציר 15 דקות.

5מוסיפים חמאה, מכבים להבה, סוגרים מכסה ונותנים לנוח 2 דקות. פותחים ומערבבים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il