
המצרכים (4 מנות):לבצק:
למילוי:
לרוטב העגבניות:
לסלט:
לקרם האבוקדו:
אופן ההכנה:1מכינים את הבצק: בסיר קטן שמים מים, שמן זית, סילאן, מלח ומביאים לרתיחה. לאחר הרתיחה מוסיפים 200 גרם קמח ומערבבים (הבדק יהיה מאוד גושי ופירורי). מעבירים את הבצק למקרר ל-15 דקות. 2מעבירים את הבצק למיקסר עם וו גיטרהעם הקמח הנוצר והביצים. מערבלים לקבלת בצק אחיד ומעבירים למקרר לחצי שעה. 3מרדדים את הבצק במכונת פסטה הם הרבה קמח כדי שלא יידבק עד לעובי הרביולי הרצוי. 4מכינים את המילוי: מחממים תנור ל-230 מעלות וקולים בו חציל שלם ופלפל חריף עד שהם שחומים ורכים. מוציאים לקירור 5מחממים מחבת עם 2 כפות שמן ומטגנים את חתיכות הפרגית עם מעט מלח ופלפל. מוציאים מהמחבת ומניחים בצד. קוצצים היטב לאחר שהתקררו. 6מוסיפים למחבת בצל קצוץ ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים חצי מהפלפל החריף הקלוי, בשר טחון, פטריות קצוצות, חזה אווז מעושן, מלח, פלפל, אגוז מוסקט, מרק עוף ואת החציל קלוי. מבשלים כמה דקות ומוציאים החוצה לקערה. 7מכינים את רוטב העגבניות: מגרדים על פומפיה את עגבניות התמר, ומוסיפים להן בלסמי, מלח ופלפל, שמן זית ואת שאר הפלפל הקלוי והקצוץ. מערבבים היטב. 8מכינים את הסלט החריף: משרים במי קרח סלרי, כוסברה, נענע, פלפל חריף, מלפפון, וצנון לכמה דקות. מסננים מהמים וקוצצים את כל הירקות. מוסיפים עגבניות שרי צהובות, בצל ירוק, בלסמי, סויה, מלח ושמן זית ומערבבים. 9מכינים את קרם האבוקדו: טוחנים במעבד מזון אבוקדו, שמן אבוקדו, לימון ומלח לקבלת קרם. 10מכינים את הרביולי: מחממים שמן לטיגון עמוק ובינתיים קורצים מהבצק עיגולים בגודל הרצוי. ממלאים חצי מהעיגולים במלית הבשר. 11יוצרים במלית גומה קטנה ומניחים בה את החלמון הנא. סוגרים את הרביולי בעיגול נוסף ומהדקים היטב. מטגנים בשמן החם לדקה והופכים לצד השני עד להזהבה. מוציאים וממשיכים לטגן את שאר הרביולי. 12מגישים את המנה: שמים בצלחת מעט מרוטב העגבניות, מניחים מעל את הרביולי ושמים בצד קרם אבוקדו וסלט חריף. המתכונים מובאים כאן כי שסופקו לנו ע"י המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |