
המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור לחום של 180 מעלות. 2ממיסים בסיר או קערה את השוקולד, החמאה והקקאו. 3מורידים מהגז ומשווים טמפרטורות עם החלמונים: מערבבים מהר ומוסיפים את החלמונים לאט. 4מוסיפים בהדרגה את הקמח, אבקת האפייה, הסודה וסוכר הווניל. 5מוסיפים את תמצית הווניל ואת החלב ומערבבים. 6מקציפים בקערה נפרדת את החלבונים והסוכר עד לקבלת קצפת (לא להקציף יותר מדי, שלא יישבר!). 7מוסיפים את הקצפת בהדרגה ומערבבים לאט לאט עד לקבלת תערובת אחידה. 8מעבירים את התערובת לתוך קעריות אישיות (מיוחדות לאפייה) ומשומנות, עד 4\3 מגובה הכלי. 9מכניסים למרכזה של כל קערית גם מטבע שוקולד. 10מכניסים לתנור החם למשך 10 דקות. 11מוציאים מהתנור ומגישים עם אבקת סוכר, כדור גלידה או קצפת. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |