
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1קולפים את תפוחי ופורסים דק דק בסכין או מנדולינה. מטגנים את פרוסות הקישואים, שן שום כתושה אחת והבצל על אש נמוכה עם מעט שמן זית בערך 7 דקות עד לריכוך. מוציאים לצלחת. 2באותה מחבת צורבים מעט את הסרדינים, רק עד שינוי צבע. מוציאים לצלחת. 3טורפים את הביצים בקערה. מוסיפים את תפוחי האדמה, הבצל והקישואים ומתבלים במלח ופלפל. 4מסדרים בתחתית המחבת חצי מהסרדינים. 5מוסיפים חצי מתערובת הביצים ותפוחי האדמה, מוסיפים פטרוזיליה וכוסברה ועוד 5 סרדינים ומכסים בשאר התערובת. 6מבשלים מעל להבה בינונית-נמוכה 15 דקות מצד אחד, הופכים בזהירות על צלחת, מחזירים למחבת וממשיכים לבשל 10 דקות נוספות עד שתפוחי האדמה רכים. 7במקביל צולים את הפלפלים על להבה גלויה או מטגנים בשמן עמוק. קולפים (עם כפפות!), חותכים לרצועות, מוסיפים שן שום כתושה נוספה ומתבלים במלח, פלפל ושמן זית. מניחים על הטורטייה המוכנה ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |