
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים את השמן בסיר עמוק וגדול. 2מזהיבים את הבצל ומוסיפים את הכורכום. מוסיפים גם את העגבניות המגוררות וממשיכים לערבב. 3מוסיפים פטרוזיליה וכרפס - ומערבבים. מוסיפים נוזלים כחצי גובה הסיר ומביאים לרתיחה. 4מוסיפים את שאר התבלינים וגרגרי החומוס ומביאים לרתיחה. מבשלים כ-5 דקות ומוסיפים את העדשים הירוקות (המבושלות), הכוסברה והפתיתים. מביאים שוב לרתיחה ומבשלים עוד 5 דקות. 5מנמיכים את האש, מציבים מסננת מעל הסיר ומעבירים דרכה את תערובת הקמח המהול באבקת מרק ונוזלים. 6בוחשים היטב (גם בקרקעית הסיר), מכבים את האש ומכסים את הסיר. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. תגיות:מרק ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |