
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1שוטפים את האורז ומשרים במים לחצי שעה. 2חותכים את העגבניות לפרוסות ואת הירקות האחרים לפרוסות או לקוביות, ומטגנים את הירקות (בלי העגבניות) בשמן עמוק. מוציאים כל ירק בנפרד לנייר סופג. 3מסננים את האורז ומתבלים בבהרט, כורכום ומלח. 4מטגנים את העוף על אש גדולה ב-3-4 כפות שמן עד שהוא משחים, ומתבלים גם אותו במלח וקצת בהרט. 5מסדרים את המרכיבים בסיר: שכבה של עגבניות בתחתית, מעליהן שכבה דקה של אורז, עוף, ירקות ושוב אורז. 6מוסיפים מים רותחים עד שהם מכסים את תכולת הסיר, ומנמיכים לאש קטנה. 7אחרי שהמים נספגים באורז יוצרים 4-5 ארובות (דוחפים לתוך האורז ידית של כף עץ, ויוצרים בורות צרים ועמוקים) על מנת שהחלק העליון של האורז יתבשל. מבשלים עד שהאורז רך. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |