
המצרכים (1 מנות):
אופן ההכנה:1פורסים את החציל לפרוסות אחידות בעובי ס"מ, ממליחים ומזלפים מעט שמן זית, וקולים בתנור ב200 מעלות עד שמשחימות. 2בינתיים מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים שום ומטגנים כדקה. 3מוסיפים עגבניות, עלי דפנה, מלח ופלפל לפי הטעם, ומקפיצים עד שהעגבניות מתרככות מעט. כשהן מתקררות מסירים מהן את הקליפה. 4את הריקוטה מערבבים עם הבזיליקום, כפית שמן זית, מלח ופלפל לפי הטעם. הרכבה: מניחים חציל, מעליו שכבה דקה של עגבניות, מעליהן עוד חציל, מעליו את הריקוטה וכך הלאה. בתיאבון סימון תזונתיעבור מנה/יחידה (מנה אחת):
![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |