
המצרכים (2 מנות):לבצק:
לדגים:
לפפריקש:
להגשה:
אופן ההכנה:1מכינים בצק רבוך מהחלב, החמאה, המלח והקמח. 2מורידים מהאש ומוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה. מצננים את הבצק. 3טוחנים את הפילטים של הדגים דק דק בבלנדר עם שמנת מתוקה. מתבלים בפלפל לבן ומלח ומעבירים לקירור. 4מכינים את הפפריקש: מטגנים את הבצל בשמן זית. מוסיפים את הגזר, הפלפלים, הפפריקה, השום והיין הלבן ומבשלים על אש נמוכה כשעה. מסננים ומרסקים בבלנדר. 5מעבירים את הדגים הטחונים במסננת דקה אל תוך קערה, כך שתתקבל התערובת הכי חלקה שניתן לקבל. את הדגים שבקערה מערבבים עם הבצק הרבוך לתערובת אחידה. 6משמנים סיר בחמאה מעצבים קנל מהבצק בעזרת שתי כפות, ומעבירים לסיר. 7מוזגים מים עם מלח או ציר ומבשלים על אש נמוכה מאוד כ-10 דקות. 8מסדרים את הקנלים המוכנים בכלי שיכול להיכנס לתנור. מוזגים את רוטב הפפריקש מעל ומגרדים קשקבל או פרמזן. 9מכניסים לתנור לכ-10 דקות עד קבלת צבע זהב יפה. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |