אוכל
אוכל

כפתא - בשר טחון בטחינה

קבלו שיחוק: במקום לבזבז זמן וליצור קציצות, מסדרים את תערובת הבשר המתובלת בתבנית וקדימה לתנור וסלט טבולה רימונים בצד בשביל הרעננות

|מאסטר שף VIP| פורסם13:59
כפתא (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
Rating:4.135reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

לתערובת הבשר:

  • בשר טחון
  • בצל קצוץ
  • פטרוזיליה קצוצה
  • צנוברים
  • הל
  • כמון
  • פלפל
  • אגוז מוסקט
  • שמן זית
  • עגבניות פרוסות
  • טחינה גולמית

לסלט טבולה:

  • פטרוזיליה קצוצה דק-דק
  • בצל ירוק
  • נענע
  • בורגול
  • לימון
  • שמן זית
  • סויה
  • רימונים

להגשה:

  • עלה חסה גדול ורענן
  • עגבנייה
  • מלפפון
  • פלפל חריף
  • בצל

אופן ההכנה:

1הבשר: בקערה מערבבים את כל המרכיבים יחד מלבד העגבניות והטחינה. לשים היטב.

2מחממים תנור מראש ל-180 מעלות. משטחים את תערובת הבשר על גבי תבנית. בצד אחד מסדרים על הבשר את העגבניות ולשים על הבשר ובצד השני טחינה גולמית ומכניסים לתנור.

3סלט הטבולה: בקערה מערבבים את כל המרכיבים יחד.

4ההגשה: מסדרים את הטבולה על עלה החסה. מגישים את הבשר הטחון לצד שיפוד עם עגבנייה, מלפפון, פלפל חריף ובצל.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il