אוכל
אוכל

בלינצ'ס פירות ים

מנה אלגנטית ועדינה של פירות ים מטוגנים ומוגשים בעלי בצק עם קרם תרד וכרישה. תאמינו לנו: היא רק נראית מסובכת

|מאסטר שף| פורסם07:43
בלינצ'ס ממולא בפירות ים של גל סנדלר קארסיק (תמונת AVI: mako)
Rating:2.234reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים :

לבלינצ'ס:

  • 1 כוס קמח
  • 3/4 כוס חלב
  • 3/4 כוס מים
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח
  • שמן, לטיגון

לקרם:

  • תרד
  • כרישה
  • שמן, לטיגון
  • שמנת מתוקה
  • לימון (מיץ וגירדה)
  • מלח
  • פלפל שחור

לפירות הים:

  • פירות ים (שרימפס, קלמארי וראשי קלמארי)
  • פטרוזיליה
  • עירית
  • מיץ לימון
  • פרמז'ן
  • שמן, לטיגון

להגשה:

  • גבינת עזים

אופן ההכנה:

1מכינים את הבלינצ'ס: מערבבים את כל החומרים ומעבירים במסננת, כדי למנוע גושים.

2משמנים מחבת, יוצקים מהבלילה בעזרת מצקת ומטגנים.

3מכינים את קרם התרד: מטגנים כרישה ותרד עד שהתרד מאבד מנפחו. מוסיפים שמנת מתוקה, לימון וגרידת לימון, ומתבלים לפי הטעם.

4מטגנים את פירות הים כ-2 דקות. מורידים מהאש ומוסיפים פטרוזיליה, עירית, מיץ לימון וקצת פרמז'ן.

5מרכיבים את המנה: מניחים את פירות הים במרכז הבלינצ'ס. יוצקים מהרוטב על צלחת הגשה, ומניחים עליו את הבלינצ'ס. אם רוצים, מניחים למעלה גבינת עיזים ומעבירים לתנור לצריבה.

* מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il