אוכל
אוכל

כל מה שרציתם להכין מבצק פילו ולא ידעתם איך

אנחנו מודים, בצק פילו טעים לנו נורא אבל גם מפחיד אותנו כהוגן. ובכן, הכל עומד להשתנות: השף אבי ביטון מדגים את כל השיטות לפרישה, קיפול, עיטוף ומילוי של הבצק הדקיק הזה, ומכין 3 מתכונים שלא תרצו לפספס: בורקס מטוגן עם חלמון, בורקס סביח והדובדבן שבריקוטה - קינוח עם טוויל מפילו

אבי ביטון | המרכיב העיקרי | פורסם 20/06/17 09:56 
בורקס סביח (צילום: טופ ליין תקשורת, המרכיב העיקרי)
צילום: טופ ליין תקשורת, המרכיב העיקרי