אוכל
אוכל

פריטטה תפוחי אדמה ופטריות

הללויה, השף רן שמואלי מכין בראנץ' מושלם: פריטטה ביתית עמוסה בתפוחי אדמה, פטריות, בצלים, פרמזן, ביצים ושמנת מתוקה. יותר מזה אנחנו לא צריכים

|תוצרת ישראל| פורסם09:33
פריטטה תפוחי אדמה ופטריות רן שמואלי (צילום: Shutterstock, תוצרת ישראל)
צילום: Shutterstock, תוצרת ישראל
Rating:4.561reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • חופן פטריות שמפניות, פרוסות
  • חופן פטריות חורש, פרוסות
  • מעט שמן זית, לטיגון
  • 2 בצלים, פרוסים
  • 4 תפוחי אדמה אפויים בקליפתם, מקולפים ופרוסים
  • חופן גבינת פרמזן, מגוררת
  • מעט מלח
  • מעט פלפל שחור, גרוס
  • 6 ביצים
  • מכל שמנת לבישול (15%)

אופן ההכנה:

1צורבים את הפטריות כמה דקות על מחבת חמה ויבשה. מוסיפים את השמן בהדרגה וממשיכים לטגן.

2יוצקים שמן זית לטיגון למחבת נוספת, גדולה, ומרפדים את תחתית המחבת בפרוסות בצל ובתפוחי אדמה. מפזרים את הגבינה מעל. מתבלים במלח ובפלפל, ולבסוף מוסיפים את הפטריות המטוגנות.

3טורפים את הביצים והשמנת בקערה, ותבלים במעט מלח. יוצקים את הבלילה על הירקות שבמחבת, מנמיכים את הלהבה ומכסים את המחבת.

4מטגנים את הפריטטה עד שהיא מזהיבה, ואז הופכים בזהירות ומטגנים את הצד השני.

תגיות:פריטטה
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il