פיצה מפטריות פורטובלומפנטזים על פיצה ללא בצק וללא גלוטן? לשי-לי ליפא יש פטנט: מכינים אותה מפטריות פורטובלושי-לי ליפא|מתכון לחיסכון| פורסם12/11/1706:02 ![]() צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון |
המצרכים :לרוטב
לבסיס
לציפוי
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. שי-לי, נייר אפייה|צילום: צילום מסך, מתכון לחיסכון2מערבבים בקערה את כל מצרכי הרוטב. 3מסדרים את הפטריות בתבנית, כשחלקן הקעור כלפי מעלה. יוצקים כ-2 כפות רוטב לתוך כל פטרייה ומפזרים מוצרלה מעל. אופים בתנור החם כ-20-15 דקות עד שהגבינה זהובה. * אפשרות נוספת: לאפות את הפטריות כ-10 דקות לפני שמוסיפים את הרוטב, כדי לקבל פטריות רכות יותר. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |