אוכל
אוכל

פיצה מפטריות פורטובלו

מפנטזים על פיצה ללא בצק וללא גלוטן? לשי-לי ליפא יש פטנט: מכינים אותה מפטריות פורטובלו

|מתכון לחיסכון| פורסם06:02
פיצה פורטובלו (צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון)
צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון
Rating:4.265reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לרוטב

  • 1 קופסה קטנה (400 גרם) עגבניות מרוסקות
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 שן שום, כתושה
  • חצי כפית סוכר
  • חצי כפית אורגנו מיובש
  • מעט מלח
  • מעט פלפל שחור, גרוס

לבסיס

  • 8 פטריות פורטובלו גדולות ויפות, ללא רגל

לציפוי

  • 1 שקית (300 גרם) מוצרלה מגוררת

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

שי-לי, נייר אפייהשי-לי, נייר אפייה|צילום: צילום מסך, מתכון לחיסכון

2מערבבים בקערה את כל מצרכי הרוטב.

3מסדרים את הפטריות בתבנית, כשחלקן הקעור כלפי מעלה. יוצקים כ-2 כפות רוטב לתוך כל פטרייה ומפזרים מוצרלה מעל. אופים בתנור החם כ-20-15 דקות עד שהגבינה זהובה.

* אפשרות נוספת: לאפות את הפטריות כ-10 דקות לפני שמוסיפים את הרוטב, כדי לקבל פטריות רכות יותר.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il