אוכל
אוכל

רוטב צ'ימיצ'ורי

רוטב הצ'ימיצ'ורי הזה ישדרג לכם כמעט כל מאכל: את הכריך הבא, הדג בתנור, חזה העוף במחבת או הסטייק על האש. והכי שווה? מכינים אותו ממש ב-5 דקות

|מתכון לחיסכון| פורסם12:46
Rating:3.6482reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

לכוס רוטב:

  • חופן גדול של עלי פטרוזיליה
  • חופן גדול של עלי כוסברה
  • 1 בצל סגול קטן
  • חצי פלפל אדום בינוני
  • חצי פלפל צ'ילי אדום
  • 4-3 שיני שום
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • חצי כוס + 2 כפות (לכיסוי הצ'ימיצ'ורי) שמן זית
  • 2 כפות חומץ יין אדום
  • 1 כף מיץ לימון

אופן ההכנה:

1מרסקים במעבד מזון בפולסים פטרוזיליה, כוסברה, בצל, פלפל אדום, פלפל צ'ילי, שום, מלח ופלפל לתערובת גסה.

2מוסיפים חצי כוס שמן זית, חומץ ומיץ לימון ומעבדים כ-2 שניות עד שנוצרת תערובת אחידה וגסה (לא ליצור ממרח חלק).

3מעבירים לצנצנת ויוצקים מעל 2 כפות שמן זית. שומרים במקרר עד שבוע.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il