המצרכים :לחצי ליטר רוטב:
אופן ההכנה:1מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים שמן זית ובצל, ומאדים כ-5 דקות עד לריכוך הבצל. 2מוסיפים שום ומאדים עוד כ-2 דקות תוך כדי בחישה עד שהשום מתחיל להתרכך. 3מוסיפים עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות וסוכר, מתבלים בפפריקה מתוקה או חריפה, מלח ופלפל, מערבבים ומביאים לרתיחה. 4מבשלים כ-15 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד לקבלת רוטב. 5אם רוצים מרקם חלק – מרסקים את הרוטב במעבד מזון. טועמים ומתקנים תיבול. * הרוטב יישמר בצנצנת אטומה במקרר עד שבוע. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |