אוכל
אוכל

סלט בורגול עם פלפלים וגבינה בולגרית

ארוחה מלאה, בריאה וטעימה במרחק חצי שעה מכם: סלט בורגול עם המון תוספות כיפיות כמו פלפלים כבושים, תפוחי עץ, גבינה בולגרית ואגוזי פקאן

|מתכון לחיסכון| פורסם12:28
סלט בורגול, פלפלים כבושים, תפוחי עץ וגבינה בולגרית (צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון)
צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון
Rating:45reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (6 מנות):

  • 2 כוסות בורגול גס
  • 4 פלפלים כבושים, חתוכים לרצועות דקות
  • 2 תפוחי עץ בינוניים, חתוכים לקוביות בגודל 1 ס"מ
  • 1 כוס עשבי תיבול (כוסברה, פטרוזיליה, נענע) קצוצים דק
  • 2 גבעולי בצל ירוק (החלק הלבן והירוק), פרוסים לעיגולים דקים
  • חצי קופסה (125 גרם) גבינה בולגרית מסורתית, מפוררת גס
  • חצי כוס אגוזי פקאן, שבורים גס

לרוטב:

  • שליש כוס שמן זית
  • רבע כוס מיץ לימון
  • קליפה מגוררת דק מחצי לימון
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • 1 כפית גדושה דבש
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1משרים את הבורגול בשפע מים רותחים 20-15 דקות עד שהוא מתרכך. מסננים היטב ומעבירים לקערה.

2מערבבים בקערית את חומרי הרוטב.

3יוצקים את הרוטב על הבורגול, מוסיפים פלפלים, תפוחי עץ, עשבי תיבול ובצל ירוק ומערבבים. מפזרים מעל גבינת פטה ואגוזים. טועמים ומתקנים תיבול.

תגיות:בורגול
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il