סלט בורגול עם פלפלים וגבינה בולגריתארוחה מלאה, בריאה וטעימה במרחק חצי שעה מכם: סלט בורגול עם המון תוספות כיפיות כמו פלפלים כבושים, תפוחי עץ, גבינה בולגרית ואגוזי פקאןשי-לי ליפא|מתכון לחיסכון| פורסם19/09/1712:28 ![]() צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון |
המצרכים (6 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1משרים את הבורגול בשפע מים רותחים 20-15 דקות עד שהוא מתרכך. מסננים היטב ומעבירים לקערה. 2מערבבים בקערית את חומרי הרוטב. 3יוצקים את הרוטב על הבורגול, מוסיפים פלפלים, תפוחי עץ, עשבי תיבול ובצל ירוק ומערבבים. מפזרים מעל גבינת פטה ואגוזים. טועמים ומתקנים תיבול. תגיות:בורגול ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |