מעורב ירושלמי ביתימי אמר שמעורב ירושלמי חייבים לאכול רק בחוץ? תראו כמה קל להכין גרסה ביתית שלו, עם מרכיב מיוחד אחד. עכשיו שמישהו רק יביא חתיכת חלה בשביל כל הרוטב הטוב הזהאביב משה ומשפחת דהן|סיפורים מהמטבח| פורסם16/11/1707:05 ![]() צילום: אמיר מנחם, סיפורים מהמטבח |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים את השמן בסיר נמוך ורחב ומטגנים את השום ושקדי העגל כשתי דקות. 2מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן עוד שתי דקות. 3מוסיפים את האשכים ומערבבים היטב. 4מערבבים בקערה כורכום, פפריקה, כמון וציר חם ומוסיפים לסיר. מביאים לרתיחה. 5לאחר הרתיחה מוסיפים את הפלפל החריף, הכוסברה והמוח ומבשלים על אש נמוכה 45 דקות. תגיות:מעורב ירושלמי ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |