קציצות מטבוחהתשכחו מכל הקציצות שאתם מכירים ותגידו שלום לקציצות המטבוחה הגאוניות של שירה בצלאל. קציצות בשר עסיסיות, רוטב מטבוחה עשיר ופיקנטי וחצילים מטוגנים. מה צריך יותר מזה בחיים האלה?שירה בצלאל|סיפורים מהמטבח| פורסם23/11/1713:57 ![]() צילום: בני גם זו לטובה, סיפורים מהמטבח |
המצרכים (4 מנות):למטבוחה:
לקציצות:
אופן ההכנה:1מכינים את המטבוחה: טוחנים את העגבניות בבלנדר מוט אבל לא לעיסה חלקה לגמרי. שמים אותן בסיר יחד עם הסוכר ומבשלים על אש בינונית עד שהתערובת מסמיכה מעט. 2מוסיפים את השום ואת שני סוגי הפלפלים ומבשלים על אש נמוכה עד שכל הנוזלים מתאדים. 3מוסיפים את השמן, המלח, הפלפל והפפריקה וממשיכים לבשל על אש נמוכה. 4בינתים מחממים שמן לטיגון חצי עמוק במחבת וחותכים את החציל לקוביות. כשהשמן חם מטגנים את קוביות החציל עד להזהבה ומעבירים אותן לסיר עם המטבוחה. 5מכינים את הקציצות: שמים את כל המרכיבים בקערה ומערבבים היטב לקבלת עיסה אחידה. 7מגלגלים את הבשר לצורת קציצות ומניחים בתוך המטבוחה המבעבעת. מבשלים עם מכסה סגור על אש נמוכה כ-20 דקות. מגישים חם. _OBJ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |