
עוגת סברינה מודרניתכולם אומרים לנו להתקדם עם רוח התקופה, אבל מה לעשות שכשזה מגיע לסברינה - פשוט לא בא לנו? הקינוח הנוסטלגי האהוב עלינו מקבל טוויסט מודרני אבל שומר על הטעמים המוכרים והנפלאים עם קרם פטיסייר וקרם דובדבניםליאן בן ברוך ושירן מתתיהו|בייק אוף ישראל| פורסם10/04/1610:29 ![]() צילום: אפיק גבאי, בייק אוף ישראל |
המצרכים :
לסירופ:
לקרם פטיסייר וניל:
לקרם דובדבנים:
אופן ההכנה:1מערבבים קמח ושמרים במיקסר עם וו גיטרה. מוסיפים ביצים, סוכר, חמאה וחלב, ולבסוף את המלח. מעבדים כ-3 דקות, מכסים ומכניסים לתנור שחומם ל-50 מעלות לרבע שעה עד הכפלת הנפח. 2מעבירים ל-3 תבניות משומנת ומחכים שוב להכפלת הנפח. 3אופים ב-190 מעלות כרבע שעה. 4מכינים סירופ: מחממים את כל המרכיבים בסיר עד להמסת הסוכר. 5לפטיסייר וניל: בסיר מביאים לרתיחה חלב, סוכר ותמצית וניל. בקערה קטנה מערבבים חלמונים עם קורנפלור. משווים טמפרטורות, מסננים את החלמונים ומבשלים את כל התערובת עד להסמכה. 6לקרם הדובדבן: מרסקים דובדבנים עם סוכר בבלנדר מוט. מקפלים לתוך השמנת המוקצפת. 7הרכבה: מברישים תחתית של סברינה בהרבה רוטב חם. מזלפים מסגרת עגולה של קרם דובדבן, ובפנים מזלפים קרם פטיסייר. ככה מרכיבים את כל השכבות. אם רוצים, מצפים בקרם מ-2 חבילות שמנת וקופסת אינסטנט פודינג. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |