
קרם פטיסיירהקרם דה לה קרם של רוב הקינוחים והמאפים הצרפתים|מבשלים ביחד| פורסם17/10/1115:48 ![]() |
המצרכים (6 מנות):
לבננות
אופן ההכנה:1מביאים לרתיחה את החלב והוניל. במקביל בקערה מערבבים הייטב את החלמונים, סוכר וקורנפלור. 2ברגע שמתחילה רתיחה עושים השוואת טמפרטורות עם תערובת החלמונים. 3מחזירים לאש ומבשלים כ 2 דקות ברתיחה מלאה. 4מעבירים את הסיר לקערה עם קרח. 5בעזרת מטרפה מקררים ומאווררים את הקרם. 6ברגע שהקרם מגיע לטמפ' חום גוף מעבירים את הקרם לקערת מיקסר חשמלי, מוסיפים את החמאה וממשיכים להקציף את שהיא נבלעת בקרם. הכנת בננות: 1מחממים מחבת. 2לקערה חותכים את הבננות ל4-5 חתיכות מפזרים 3-4 כפות סוכר מערבבים עם הידים עד שמופיע נוזל דביק וצמיגי. ממיסים חמאה במחבת ומוסיפים את הבבנות עד קרמול קל. הגשה: עם כף מעבירים חלק מהקרם לצלחת הגשה ומעל בננות ומהרוטב של הבננות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |