איך מכינים פסטה טרייה בקלות בעזרת מצרכים בסיסיים והגרסה של אייל שני לבלאדי מרי, קוקטייל הוודקה עגבניות המפורסם בעולם. מתכוני התכנית
מבשלים ביחד
פורסם:
הקישור הועתק
פסטה טרייה ברוטב עגבניות|תמונת AVI: mako
פסטה טרייה ברוטב עגבניות
בואו ללמוד איך עושים פסטה מהממת וטרייה בקלות וממצרכים בסיסיים
מרכיבים(6 מנות): לבצק 150 גרם קמח פסטה לבן 80 גרם סמולינה דורום 8 חלמונים 4 כפות שמן זית קמצוץ מלח
לרוטב 1 ק"ג עגבניות מכמה שיותר סוגים 6 שני שום קלופות ופרוסות 1 פלפל ירוק חריף טרי פרוס לטבעות 4 כפות שמן זית מלח ים אטלנטי
אופן ההכנה: הבצק: 1. על משטח עבודה רחב צרו ערמה של קמחים והמלח.
2. הפרידו את הביצים (אין צורך בחלבונים), צרו גומה בקמח ושיפכו בזהירות את החלמונים ושמן הזית למרכזה.
3. ערבבו ולושו את כל החומרים יחד לבצק אחיד וקשה. יש לניילן את הבצק ולקרר אותו כ30 דקות.
4. פתיחת הבצק: יש להעביר את הבצק במכונת פסטה ולקפל את הדף שנוצר ל3, יש לבצע פעולה זו 7 פעמים כאשר כל פעם מסובבים את הבצק ב 90 מעלות. מעלים את המספר במכונה כך שעלה הפסטה יצא דק יותר, חוזרים על הפעולה הזאת עד למספר 7.
5. מעמידים סיר מים לרתיחה.
6. מבשלים את הפסטה במים, כאשר הפסטה צפה היא מוכנה.
הרוטב: 1. מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים.
2. חורצים X בתחתית העגבניות וחולטים זמן קצר בכדי שיהיה ניתן לקלף בקלות.
3. קוצצים את העגבניות הקלופות.
4. מחממים מחבת או סיר נמוך, מוסיפים את שמן הזית.
5. מוסיפים את פרוסות הפלפל עד שעולה ריח של פלפל.
6. מוסיפים את השום ומיד אחריו את העגבניות הקלופות והקצוצות, מבשלים כ7 דקות.