אין תמונה
אלפרו לייט. וואללה טעים
שוקו סויה של אלפרו

אלפרו השיקו שוקו סויה חדש באריזה אישית: עם 40 אחוז פחות סוכר ו-1.2 אחוז שומן בלבד, או במילה אחת – לייט. אדם היה חושב לעצמו – אם אתה סויה, עדיף לך לא להתחכם, גם ככה הסיכויים שלך לכבוש את חך הציבור הם לא משהו. היה חושב, והיה טועה.

השוקו הלייט של אלפרו ממש נחמד. באמת. יהיו שיטענו שהוא לא מספיק מתוק, לא מספיק אינטנסיבי בשוקואיות שלו, אבל כפי שחרץ בן ה-4 וחצי שנקרא להכריע: "השוקו טעים לי", וזהו. ניסינו לדובב אותו, לשאול אם יש טעמי לוואי ואם המתיקות מספיקה, אך נתקלנו באותה חומה בצורה: "טעים לי".
אם כך, הרינו להכריז על השוקו החדש כטעים, אפילו למי שאינו רגיש ללקטוז, אפילו לבני 4 וחצי.

מחיר: 18 שקל למארז של שלוש קרטוניות אישיות.

סוכריות הילולה

אי שם בדרך לקריית שאול מסתתרת חנות שהיא פנינה אמיתית. קוראים לה הילולה, ואפשר למצוא בה מיליון דברים מגניבים שהמכנה המשותף שלהם הוא ימי הולדת וחגיגות: כלים חד פעמיים (אבל יפים), מיני שמונצעס ומשחקונים, מפות צבעוניות יפהפיות, אקססוריז לעוגות ועוד המון המון דברים פשוט, איך לומר, יפים.

מעכשיו אפשר למצוא בהילולה גם סדרה מכובדת של ממתקים אורגניים, וכאן אנחנו נכנסים לתמונה. כפי שאפשר לראות בצילום, כמו כל דבר אחר בהילולה – גם הממתקים כובשים בצבעוניותם וביופיים כי רב. יש שם סוכריות שוקולד-מנטה, דבש, תפוח, רימון ודובדבן, סוכריות ג'לי, סוכריות על מקל, נטיפי סוכר פציחים ועוד מלא סוגים – והכל ממרכיבים טבעיים, בלי צבעי מאכל וכל הבררה הנלווית. עוד אפשר למצוא שם ממתקים בעבודת יד, ממתקים נטולי גלוטן וממתקים דלי נתרן.

אין תמונה
הסוכריות של הילולה. דלות נתרן!

אז למה הקמצנות בכוכבים? כי זה יקר. יקר בשיגעון: סוכרייה לא גדולה במיוחד על מקל עולה 15 שקל, והשאר – בסביבות ה-15-20 שקל ל-100 גרם. רוצים לפנק אדם אהוב? לכו על זה, זאת באמת מחווה מקסימה. אבל לצייד מסיבת יומולדת בממתקים כאלה זאת פשוט שחיטה. אין מה לעשות, הילדים שלנו כנראה ייאלצו להמשיך לאכול את הסוכריות שלהם עם נתרן.

שמרים שושנים של לחמי

קונדיטוריית לחמי ממשיכה בשוונג היצרני, ומשגרת למדפים עוד כמה עוגות חדשות, ביניהן שמרים שושנים טריפל שוקולד. ה"טריפל" הוא על שום שהמילוי החדש מורכב משלושה שוקולדים שונים: מריר, חלב ולבן.
אז כמו שאר עוגות השמרים של לחמי, גם זו מוצלחת למדי, ובהחלט נותנת עבודה ליד הקפה.

אין תמונה
שמרים שושנים. לחמם 20 שניות

ההמלצה של החברה היא לחמם את העוגה 20 שניות במיקרו לפני ההגשה. אנחנו התעצלנו, וגילינו שחבל. היה קצת יבש, ולא מספיק מלהיב. חיממנו – והמצב השתפר בהרבה. אי אפשר לומר שמרגישים שלושה סוגי שוקולד, אבל כן מרגישים מתיקות נעימה ומנחמת. וכן אפשר לרדת על חצי עוגה בלי להרגיש, שזה סימן טוב באופן כללי.

מחיר: 17 שקל.