המוצר החדש מבית מגנום לא מגיע על מקל, וזה לא שינוי של מה בכך. יש לו מעמד אצלנו, לארטיק מגנום, והאמת היא שרצינו לדחות ככל האפשר את הרגע שבו האמון שלנו במותג עלול להיסדק. כולנו יודעים מה עלול לקרות לשלגון שהופך לגלידה – מילא המקל, מילא נוחות האחיזה, אבל הציפוי, היעדרו של הציפוי בגרסת הפיינט עלול להיות מכת מוות לכל גלידה שפעם הייתה שלגון. הלא אם בארטיק הסבירות לביס של גלידה שיש בו גם מציפוי השוקולד הוא גבוה מאוד, הרי בקופסת גלידה רוב הביסים יהיו של גלידה "נקייה", ועם ניקיון כזה מי צריך אויבים. בינינו, בלי הציפוי אפילו ארטיק מגנום היה נותר קינוח, איך אומרים בלעז, meh.

גלידה מגנום וניל שקדים (צילום: צילום ביתי, mako אוכל)
גלידה מגנום וניל שקדים | צילום: צילום ביתי, mako אוכל
גלידה מגנום - הציפוי (צילום: צילום ביתי, mako אוכל)
איזה ציפוי! | צילום: צילום ביתי, mako אוכל

כעת כולם מוזמנים להירגע, שכן השורה התחתונה היא שהמעמד של המגנום לא עורער כהוא זה, מהסיבה הפשוטה שבאורח פלא בפיינטים של מגנום יש ציפוי, ובשפע, בערך כמו בגרסת השלגון אם לא יותר. ראשית, כל אחת מהקופסאות מצופה בשכבה נאה של שוקולד, שיש לפצלח לפני הזלילה. שנית, גם בדפנות יש ציפוי שוקולד, וגם בתוך הגלידה עצמה. כך נוצר מצב שהקליינט אינו מקופח בשוקולד גולמי כלל, ובא לציון גואל.

הגלידה החדשה מגיעה בארבעה טעמים: וניל קלאסי, במעטפת שוקולד חלב ועם שברי שוקולד חלב; וניל שקדים, במעטפת שוקולד חלב ועם שברי שוקולד חלב ושקדים מסוכרים; וניל שוקולד לבן, במעטפת שוקולד לבן ועם שברי שוקולד לבן; ושוקולד לבן ועוגיות, במעטפת שוקולד לבן ועם שברי שוקולד לבן ופירורי עוגיות. בכולם הגלידה עשירה בטירוף והציפוי מעולה, את כולם אנחנו מוכנים לאמץ כבנינו.

להשיג ברשתות השיווק. מחיר מומלץ לטעם בודד: 20-25 שקלים.